Categories: Algemeen
      Date: May  3, 2017
     Title: ART & FASHION

In de tuin van Janet Timmerije, waar ook haar atelier is, organiseren Janet en Marie* een gezellige middag waarbij het thema KUNST is.

Heerlijke spijzen en wijnen, goede muziek zijn extra ingredienten voor deze middag. Het atelier is geopend en er is dan ook ruimte om zelf nog  iets van keramiek te beschilderen....Marie* heeft speciaal voor deze dag een herencollectie van Hannes Roether, deze wortdt geshowd door drie Eibergse herenmodellen. In de winkel van Marie*, die smiddag's  geopend is, is de collectie ook te bekijken. Ook zijn er 7 vrouwelijke modellen, zij showen de collectie van Marie* op een KUNSTZINNIGE manier....laat je vooral verrassen!!!

!!! Onder alle gasten deze middag, verloten we een SCHILDERIJ van JANET TIMMERIJE.....reden extra om hier bij te zijn....

heb je nog geen kaart, mail, bel of bezoek Marie* en koop je ALL INN kaart.....This new Ticwatch rolex replica watches ages argent alternation and wrought replica watches uk gold copy alone dialcolor and watchband is different, the watchband is ochre, white replica breitling snail, three styles of stainless steel.